Szagtalanítás ózonnal – Esettanulmány egy régen használt helyiségről

Egy pár nemrégiben költözött be új házukba, amit el is kezdtek felújítani. A házban talált nem használt eszközöket, bútorokat egy régen nyári konyhának használt helyiségben tároltak. Egyfajta lomtár lett, melyet a következő évben kiürítettek és rendbe hoztak. Festettek, visszakötötték a vizet és a csatornalefolyót, berendezték. Ám a nyári konyhában a friss festés ellenére is érezhető volt a csatornaszag – annak ellenére, hogy már lezárták – a doh és a penész.

A tavaszi és a nyári melegben szinte éjjel-nappal nyitva volt az ajtó, hogy szellőzzön, mivel az ablakok nem nyithatóak. Szerették volna, hogy dolgozószoba funkciót töltsön be, de ez a szag miatt lehetetlennek bizonyult.

Egyik ismerősüktől kapták az ózonos fertőtlenítésre a tippet. Ekkor keresték fel cégünket a problémájukkal.

A nyári konyha kb. 20 nm, melybe az erős, kellemetlen szag miatt az ózongenerátort 1 órára beállította az Ózon Kecskemét csapata. Az ózon egy nagyon erős fertőtlenítő hatású molekula, aminek segítségével megszabadulhatunk a vírusok, baktériumok, gombák okozta kellemetlen szagoktól. Mivel fertőtlenítő hatású az ózonozni kívánt területen se növény, se állat, se ember nem tartózkodhat.

Az 1 órás program végén és a szellőztetés után az addig érzett kellemetlen szag megszűnt. A pár azóta is dolgozószobaként használja.

Sok munkát és minden jót kívánunk!

Ózon Kecskemét
+36 20463 9213