Esettanulmány – Dohos matracok szagtalanítása ózonnal

Egy kedves kecskeméti pár kereste fel az Ózon Kecskemét csapatát, hogy lakóautójuk és ezáltal az ott tárolt matracok, párnák is a tél folyamán szúrós, dohos szagúak lettek.

 

A matracokat és a párnákat szerették volna első ízben szagtalanítani, hiszen mégis csak azokon fekszenek. Több hétig szellőztették az erkélyen, néha még az eső is besegített, de semmi eredménye nem lett. Ekkor kezdtek keresni egy olyan megoldást, mely segít a szag eltüntetésében.

 

Az ózon, mint tudjuk nemcsak fertőtlenít, hanem megszünteti a kellemetlen szagokat is, például a dohányzás utáni kellemetlen szagokat, vagy a sokáig bezárt, nem szellőztetett helyiségek dohos szagát is.

 

Így tettek egy próbát az ózon technológiával és hívták az Ózon Kecskemét csapatát. A probléma és az időpont megbeszélése után úgy döntöttünk, hogy egy teljes programot indítunk a matracokra és a párnákra, melyek egy kisebb helyiségben voltak felállítva, segítve a teljes átszellőzöttséget.

 

Az ózonos kezelést egy alapos szellőztetés követett. A kecskeméti pár néhány nap múlva örömmel hívta vissza az Ózon Kecskemét csapatát, hogy sikerült megszüntetni a dohos szagot a matracokban és a párnákban, most már újra használhatóak.

 

Köszönjük, hogy minket választottak, szeretjük a kihívásokat!

 

Ha önnek is hasonló problémája van, ne küzdjön vele, hívja az Ózon Kecskemét csapatát!

 

Ózon Kecskemét
+36 20 463 9213